İzmir Sanat ve Antika Fuarı (IAAF) 2024

Haber
09.05.2024
İlk edisyonu ile yoğun ilgi gösterilen ve böylece ülkemizdeki çağdaş sanat fuarları arasındaki rekabette yerini güçlendiren 1-5 Mayıs'ta düzenlenen İzmir Sanat ve Antika Fuarı’nda Colorbox olarak biz de yerimizi aldık.
   
Resim, heykel, rölyef ve cam sanatlarından çok sayıda eserin yanı sıra antikaların da sergilendiği; 1-5 Mayıs 2024 tarihleri arasında Gaziemir'deki İZFAŞ Fuar İzmir'de gerçekleşen fuar, Türkiye’nin çeşitli illerinden ve yabancı ülkelerden gelen 70 sanat galerisi, 20 antikacı ve 1500 sanatçının katılımıyla gerçekleşti. Toplamda 5000'den fazla eserin sergilendiği fuar, sanatseverlerin yoğun ilgisini çekti.
 

 
Fuar süresince çeşitli aktiviteler ve paneller düzenlendi. Bazı stantlarda sanatçılar tarafından canlı uygulamalar sergilenirken; bir yandan da 6 defa müzayede gerçekleştirildi. DEMOS Fuarcılık Yönetim Kurulu Başkanı Sabahattin Aslan, fuara gösterilen ilginin beklentileri aştığını belirterek, İzmir halkının sanata ve sanatçıya duyarlılığını vurguladı.
 

 
Profesyonel sanat malzemelerine ilgi gösteren sanatseverler, fuara renk katan Colorbox standında keyifli bir buluşma yaşadılar. 3 Mayıs 2024 tarihinde ise Colorbox, fuara özel olarak muhteşem bir workshop düzenledi. Sanatseverlerin gözdesi Winsor & Newton Promarkerlar ile yapılan bez çanta boyama etkinliği katılımcıların yoğun ilgisini çekti. Sanatseverler, hem kendi becerilerini sergileyip hem de keyifli bir etkinlikle zaman geçirdiler. Colorbox, sanatseverlerin ilgisine ve desteğine teşekkür ederek fuara renkli bir katkı sağladı.


Son Eklenen Yazılar